Dno propasti

Dno propasti

Anotace: tam lidi padají, když nevědí kudy kam...

Na dně černý propasti,
počítám si oděrky
s usykavou bolestí.

Mám vyražený dech,
jak rychle člověk umí padat,
když neumí se
pořádně ani hádat.

Na dně černý propasti
jako nakopnutý hříbek sedím,
jestli neutrhne se skála nade mnou,
nevím...

Možná by spadnout mohla,
stejně tak jako zavřít by se mohlo nebe,
když neustrne se nad mým pláčem
nikdo kromě tebe...
Autor melebele, 14.09.2006
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Název je slibnej, čekal jsem, jak se na mě shůry povalí balvany a ... nic. Je to takové nějaké nijaké. Sorry.

14.09.2006 16:00:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí