Takhle se občas člověk cítí..

Takhle se občas člověk cítí..

Anotace: Tak takhle mi bylo v jedný pro mě těžký situaci..

Neviděla jsem a neslyšela snad,
teď však má iluze v pravdu se změnila.
Je teplo,přesto cítím chlad,
má ruka ráda tvé by se chytila.
Můj sen rozplynul se v dým,
nevnímám nic,jen to,jak otáčí se Země,
jenže nevím,co bych měla dělat s tím,
cítím tu hroznou prázdnotu ve mě.
Cítím tep,ale nevím,jestli ještě jsem,
přemýšlím,ale nemyslím už ani.
Dlouho to potrvá,ale snad zas vyjde nový den,
i když už nikdy nesplní se mi mé přání...:(
Autor mosquito, 16.09.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádherné...mocinky moc.

28.03.2007 14:10:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí