Závazky

Závazky

Anotace: Někdy i ten nejkrásnější pocit může začít dusit...

Svázal jsi mě tak, jako ještě nikdo před tím,
je to nádherný pocit, ale nemůžu se bez tebe už ani nadechnout,
možná, že jen celou dobu sním,
sama nedokážu už nic podniknout!

Lásko, šíleně moc tě miluju,
však ty nechápeš, čím vlastně jsem,
možná tě jednou zabiju,
Proč ty hádky nejsou jen sen?!

Nemůžu být s tebou,
však ani bez tebe,
procházím znova tvou nevěrou,
tohle pouto ničí mě.

Vždy jsem ti dokázala odpustit,
nikdy jsem ti nic nevyčítala,
svůj strach v sobě potlačit,
jsem ráda, že jsem s tebou byla.

Jenže vše má své meze,
má duše vše nevydrží,
chtěla bych ukázat ti pro jednou dveře!,
ten pocit mě moc souží.

Proč jen nedokážeš mě pochopit?!,
tohle vůbec nikam nevede,
proč nemůžeš mi pro jednou ustoupit?,
chci být bez tebe, i když to moc mrzí mě.

Tak jen dej mi pro jednou už klid,
prosím, splň mi mé přání,
pokusím se bez tebe žít,
už nikdy nebudu pro tebe k mání.
Autor Sammael, 17.09.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takovej vztah jsem taky měla a bylo těžký se rozejít. Ale nakonec jsem to zvládla a i když jsem myslela, že bez něj to nepůjde-jde všechno líp. Hodně štěstí.

17.09.2006 18:22:00 | Marylin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí