***

***

Anotace: ***

Chci létat,
létat k nebesům.
Chci létat k andělům
a čekat na spásu.

Před světem oči zavírám,
před životem utíkám,
vždyť život nemá smysl:

Lidé stále lžou,
rodiče jen uhání,
maličkost pouhou
ve zkázu světa promění…

Tak proč brouzdat po březích života
a chodit po skalách smrti.
Ta voda svatá…
čeká a člověka usmrtí.

Voda společnost je.
Skály lidé jsou.
Společnost hnije
a lidé jdou s ní… jdou…
Autor Christien, 27.09.2006
Přečteno 217x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí