Na konci všech sil...

Na konci všech sil...

Anotace: to mi bylo fakt hrozně.Pokusila jsem se z toho vypsat,není to nic moc,ale aspoň trochu mi to pomohlo.Dostala jsem to ze sebe...

Všude kolem sedí lidi,
však samota u mě slídí.
Jen prázdno je kolem tebe,
dolů padá černý nebe.
pavučina utkaná z beznaděje,
v srdci jen sníh,led co zebe.
Křičíš do světa,voláš o pomoc.
Že nic dobrýho už nečeká,prolomil se most.
Nikdo nic neslyší,nikdo nic nevidí.
Ty křičíš jim do uší.Cizí žal je nebolí...
Černý vůz,vezou černý koně...
Jsi na dně úplně dole.
Každý tě opustí,když přestaneš se s ním smát.
Prázdná duše nic dobrýho nevěstí,tady vidíš jak měl tě každý rád.
Není slovo pro tu bolest,beznaděj a prázdnotu,
chceš už jenom klid tu nalézt,
už vítáš jen samotu.
Východisko žádný není,naděje už na hřbitově tlí.
Nic tvůj život nezachrání,nezbývá než odejít.
Nic už cenu nemá,snad jen prudký jed.
Nic už ti pomoc nedá,jen opustit tenhle svět...
.............
Krůpěj krve stéká po okraji nože,
teď už jen klid tě čeká,teď už bude dobře...
Autor RustyHalloes, 28.09.2006
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je slovo pro tu bolest, beznaděj a prázdnotu... je to diagnóza a je to depka, jako prase!!!
Pregnantně popsaný stav hluboké deprese... gratuluju, že ses z toho vyhrabošila :o))

28.09.2006 15:31:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí