Trnové úskalí

Trnové úskalí

Anotace: sténá...

Na čelo dal si mi trnovou korunu,
Hroty sevřel si mi zpocené čelo,
Prachsprostě do očí vrhnul si písek,
Sťal si mé tělo do pekelné křeče,

Dá se usmívat čelem zvrásněným,
Když po spánku mi krev kape,
Těžce zmocním se toho úskalí,
Nebráním se však bolesti, znám ji…
Autor Gamy, 30.09.2006
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí