Deprese

Deprese

Anotace: V dlouhé chvíli plné stesku a smutku...

Oči mě pálí a zrak šálí,
bolest ovládla mé tělo
a chtěl bych ronit slzy,
myšlenky se hlavou valí,
padnu asi brzy...
Havran na rámě mi sedl
a řeči černé vedl.
Že se v bahně budu plazit,
potkám hrozný čas
a v zádech mi začne mrazit,
přijdu o svůj hlas...
V okolí je všude smutek,
a roj černých včel mě bodá,
hlasy mrtvých v hlavě,
chci žít a pořád mi to nedá,
nezůstanu ležet tady v nuzné jámě...
Můj svět mě mučí
a rve srdce,
vichr s deštěm skučí
a já se nevzdám samotě přece!
Autor Bojador, 03.10.2006
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no asi bych nechtěl trpět tvýma depkama

03.10.2006 22:12:00 | Lipschowski

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí