SMUTEK

SMUTEK

Anotace: Napadla mě jednou večer než jsem šla spát tak jsem ji napsala a připadá mi taková.....jiná ?

SMUTEK

Krůček po krůčku,
Pořád blíž,
Prodírá se závoji,
A ještě kousek níž.

Vtrhne k tobě do pokoje,
Jak nezvaný host,
Chce tě celou pohltit,
Nikdy nemá dost.

V koutě se krčíš,
Nevydáš hlásku,
Bojíš příchozího,
Vždyť víš že ztratila jsi lásku.

Víš co tě čeká,
Už to dobře znáš,
Propast, temnota a zapomnění,
Svázané ruce máš.

Nic dělat nemůžeš,
Chce to pouze čas,
Čekej než vyjde slunce,
A vše bude dobré zas.
Autor -Wendy-, 05.10.2006
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Čo bolí, to prebolí...

06.10.2006 00:11:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí