Temná chodba

Temná chodba

Anotace: Kudy ven?

Temná chodba plná prachu,
bídy, bezmoci a strachu.
Bolesti a utrpení,
co se vtírá bez svolení.

Po zemi se zkáza plazí,
všichni tady stojí nazí.
Bez šatů, pohledy prázdné,
jako sochy plné bázně.

Obličeje hrůza křiví,
tma, ta umí dělat divy.
V této chodbě lidi šílí,
malí-velcí, černí-bílí.

Po stěnách se táhne chlad
jako jedovatý had.
Jed svůj pouští do srdcí
dříve plných emocí.

Chci pryč - chodba dveře nemá.
Křičím - ústa jsou však němá.
Nikde není cesta ven.

Je to pravda nebo sen?
Autor Kyselinka, 05.10.2006
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Je to fakt krásný, plynulý a člověka to do tý chodby vtáhne .. povedlo se ti to:)

06.10.2006 20:55:00 | Saen

líbí

Na konci té chodby
se najednou
rozjasnilo.
Naděje plaší stín
a říká ti je čas,
aby se žilo...

05.10.2006 23:50:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí