Dost možná

Dost možná

Anotace: že se z toho smutku nevyhrabu...

Dost možná, že už se nevrátím.
Cesty života klikaté jsou
a mnohdy nečekaně končí.
Snad to ale nebude ten poslední dopis,
kterým se lidé loučí.
Dost možná, že vrátím se jako člověk zraněný,
s pošlapaným sebevědomím.
Viděla jsem, jak si nazouvají boty terénní,
a už chystají se utopit mě v bolesti.
Dost možná, že se nevrátím,
na základě lidské krutosti.
Vím,
že slzy budou vyjádřením mého rozpoloženého já,
chtěla bych se vrátit,
ale především bych chtěla být statečná.
Autor melebele, 06.10.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Drž se a vrať se. :)

06.10.2006 14:44:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí