Nevidět stáda

Nevidět stáda

Anotace: ...

Ležím tváří dolů,
Tak nevidím stáda volů.
Tak se nemusím dívat
Na nebe krvavé,
Jak na mě zkouší plivat,
Ze své duše děravé.

Duše stojí mimo jejich těla,
Těla, která kdysi srdce měla.

Jsou to jenom loutky,
Které bijí proutky
Jako osly staré,
Vedouc je na porážky
A zradu dostali darem
Na počkání u přepážky.

A v zrcadlech sledují,
Jak sami sebe kádrují.
Autor Žiťa, 10.10.2006
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí