Křičím....

Křičím....

Anotace: smutná

Křičím, pláču, prosím,
tvou fotku všude nosím.
Prosím, pláču, křičím,
mou vzpomínku na tebe ničím.

Ty mi scházíš jen,
ale byl jsi pouhý sen.
Který hned skončil,
a šťastný život se se mnou rozloučil.

Den za den ubíhá,
tvůj obličej všude se mi míhá.
Srdce mě proto pořád bolí,
ta bolest za okamžik mě skolí.

Odpustit jsem ti chtěla,
Protože ráda jsem tě měla.
Teď už nic nejde,
co na tom sejde?

Snažím se zapomenout na tebe,
dívám se na černé nebe.
Sama ležím v trávě,
snažím se utéct té slávě.

Radost byla mé prokletí,
když jsem se vznášela ve tvém objetí.
chce se mi brečet
a před bohem klečet.

Prosit ho, aby mi tě vrátil
a smutek můj, aby se ztratil.

Já jsem tady a ty tam,
každý z nás je smutný a sám.

Každý chce vrátit společnou noc,
i já si to přeji moc.
Kdyby to šlo jen,
vrátit celý den.
Autor lepik01, 10.10.2006
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

básnička má svá silná i slabá místa, ale celkový dojem je fajn

10.10.2006 23:26:00 | tt ness

"Já sem tady a ty tam," správně má být "jsem", máš to v básni špatně víckrát.

Moc nerozumím tomu, proč sem vkládáš tuto báseň po druhé? Más tady 4, z toho 2 stejné, to je škoda.

Chceš snad říct, že smutek z této básně stále přetrvává? To by byla velká škoda... Měj se líp, a hlavně víc piš :-)

10.10.2006 17:39:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí