Přišel

Přišel

Anotace: Je to inspirováno mojí kamarádkou...

Rozinka za rozinkou do misky padá,
někdo stojí za tebou?Kdo na rameno ti sahá?
Otočíš se velice opatrně,
podíváš se trochu zmateně!

Ten člověk co tam stojí, smutně se na tebe dívá...
je pozdě večer, už se stmívá...
Proč odvracíš od něj svůj zrak?
Je to on tvůj dětský vrah!

Vzal ti kdysi iluze a představy
a způsobil tvůj strach a obavy!
Díky němu ses přestala smát!
Díky TÁTO, že ses přišel podívat...
Autor Kariš, 16.10.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný,moc krásný....škoda jenom,že to je pravda

28.10.2006 20:56:00 | Sana.sorrow

Báseň je povedená.

17.10.2006 00:24:00 | Dandysek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí