Otazníky šera

Otazníky šera

Anotace: ***

Proč bojujeme o poslední místo na slunci,
když slunce na nás zapomnělo a šlo už dávno spát?
Rozsypal se měsíční třpyt a všechno zahalily stíny.
Jen já sedím a slzy protékají mými otřepanými rýmy.

Pana nebo orel?
(Žádná rada)
Slova pálí,
slova zrádná…

Proč bojujeme za svoje lásky,
které nad propastí otazníku obden visí?
Rozlila se do mého života beznaděj,
která jako každý nový den děsí.

Buď slunce nebo sníh
( se do života vkrade)
Pálí slovo,
slovo zrádné…

Proč bojujeme o každý kousek vzduchové bubliny,
o každé zaševelení rozmarného zvuku,
když krásný může být den bez prožité hodiny
v tichu, které lahodí uchu…
Autor melebele, 18.10.2006
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za lásku je dobré bojovat a pro ni žít, i když jsou kolem její cesty otazníky, které někdy bolí... :-)

18.10.2006 09:14:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí