HLEDÁM,ČEKÁM,ODCHÁZÍM

HLEDÁM,ČEKÁM,ODCHÁZÍM

Anotace: nic moc..

Ve změti barev hledám svůj odstín.

Do každého z nich kousek svého srdce zazdím.

A pak jen celou dlouhou noc probdím,

a čekám na světlo,
které nepřichází.

čekám na východ slunce,
který nepřichází.

čekám na nový den,
který nepřichází.

Mé srdce je tatam,
a já už nepřijdu.

Ve změti barev hledám svůj odstín,
však žádná barva mému stínu nepřilne.
Autor airelle, 19.10.2006
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: subrtka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí