V době chaosu a zmaru

V době chaosu a zmaru

Anotace: Umíte si představit svět bez emocí?

V DOBĚ CHAOSU A ZMARU

Nejoblíbenější naše barvy jsou černá a modrá,
protože taková je už dneska doba.

Nahoř se na nás šklebí temné nebe,
je neustále zima a pořád nás někdo jebe.

Neznáme téměř žádný kladný cit,
protože nevyplatí se dnes emoce projevit

a mateřský pud se násilně už dávno potlačil,
protože za matky a děti by se těžko někdo zaručil.

Jakákoliv morálka z venčí je nám k smíchu,
protože není dobroty ani hříchu.

Každý jedná pouze jenom sám za sebe,
podívej nad sebe na to sivé nebe.

Vymíráme, není už cesty zpět.
Možná uměle stvořené děti změní ten náš svět.

Poznají větší výběr možností a pocitů.
Bez lásky se neobejdou, furt jsme tu.
Autor jehlaspichlas, 21.10.2006
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to jsi vystihnul dost dobře.

22.10.2006 00:57:00 | Istar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí