Labutě

Labutě

Anotace: Potěšení za úplatu.

Labutě proplétaly bělostné své krky
v odrazech nehybné hladiny sklivce.
Mohl bych se utopit v té kráse
uprostřed nábřeží.
Uprostřed sebe.

Červánky zbarvily peří do ruda,
abych se mohl stát jedním z nich.
Majestátných smutků ve sklivcích
krásných žen.
Krásných chvil.

Zmizely s posledním kouskem chleba.
Autor Thilion, 24.10.2006
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo

24.10.2006 18:26:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí