Bolest

Bolest

Anotace: život bolí

Jak slova bolí,
jaký to jsou mrchy,
je to horší jak rána holí,
či zlomení pravé ruky.

Bolesti, trápení, žal,
to je to, co teď v sobě mám.
A nejen to, jsou tu i starosti,
a ba co víc, obavy,
nejsou tu žádné radosti,
to je to, co stouplo mi do hlavy.

Vidím život přes černé brýle,
pomalu se rozpadá,
zničil všechny moje cíle,
jo, život je velká záhada.

Trápením je mnoho věcí,
a to třeba rodina,
proč nestačí říct
"mluvit o tom prostě nechci".
rodina, která již pohromadě nebývá.

A proč přátelé se navždy loučí,
to je taky trest?
to si říkají,
po jiných cestách jdem,
tak prostě sbohem...

Každý ptá se mě,
co tě pořád tak trápí,
když se člověk prostě nesměje,
div by mu nepřerazili "hnáty".

A když láska, kvůli trápení, chce se také
odloučit,
nemá život už žádný tón,
srdci se nedá poroučit,
k tomu není žádný sklon.

Bolí to, ani nejde říct jak moc.
srdce umí lhát,
ale prosí o pomoc...
Autor Aangela, 25.10.2006
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Asi jsi hodně smutná. Člověk si myslí, že má skutečné přátele, než se stane opak a oni se otočí zády. Hlavně buď veselá holka.. život je mnohdy složitý a ty musíš bojovat. Přeji hodně štěstí

27.10.2006 23:30:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí