Láska nebo nenávist?!

Láska nebo nenávist?!

Anotace: Smrt blízkého člověka mi zamotala hlavu...

Tak moc jsem tě milovala,
stejně jak jsem tě nenáviděla,
tvá nemoc mě zasáhla,
zármutek a bezmoc mi zůstala,
prázdnota mě naplnila,
svou osobnost ti nemoc vzala,
tak často po nocích jsem tě proklínala,
s námi ses vždy velmi hádala,
o klidném životě jsi mi ideje, vzala,
tím si mi dětství ukradla,
po velké ráně ses přistěhovala,
přesto ses mi odcizila,
najednou jsi zemřela,
A JÁ TO VŠECHNO PŘEŽILA!,
dlouho jsem po tobě tesknila,
však tvá smrt mě vysvobodila,
s tebou jsem nikdy šťastně nežila!
Autor Sammael, 26.10.2006
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí