Otřesně smutná

Otřesně smutná

Anotace: . . . .

Jsou chvíle, kdy je krátká cigareta,
kdy smutek se mi vplétá
pod kůži. To obloha hvězdná
soucitu nezná.

To ze svitu truchlících hvězd,
nad světem bláhových cest,
žal se na mě snáší…
život připadá mi kratší.

V té přesmutné konstelaci
se mé myšlenky ztrácí
v nekonečných tmách,
kde se mění v prach.

Jsou noci krásnější, než těla milenek,
však veselé jsou jen navenek.
V smutku je pravda vidět jasně…
už rozpustil své třásně.

V smutku je pravda ukrytá,
smutek radost neskýtá.
Autor Žiťa, 27.10.2006
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahojky.. hezky jsi to napsala, hodně se mi to líbí.. =o)

27.10.2006 23:13:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí