Dilema na druhou

Dilema na druhou

Anotace: www.palik.blog.cz

Když si přemýšlím na tím vším,
snad jen tomu všemu věřím,
ani nevím, co vím a co nevím,
jen pořád o něčem sním.
Schovávám se v houští,
mám vzpomínky, co neodpouštím,
co už jsem odpustil,
čeho jsem se dopustil.
Svůj čas jsem už ztratil,
tvář jinou zobrazuje,
nejraději bych to vrátil,
moc o mně prozrazuje.
Autor Palikasek, 27.10.2006
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí