Sbohem kamaráde

Sbohem kamaráde

Anotace: 6.1 2006 uhasl mladý život, prosím, nezapomeňte na cenu života

Až teprve teď se dostávám z toho podivného šoku,
mé tělo se stává imunní vůči okolí
Dneska jsem do sebe naposledy nalila litr červeného moku
Slzy oschly a tělo ani moc nebolí

Dvě koleje a jeden vlak stačí
aby se zlomila naděje
slza tváře smáčí
a vy říkáte: "Nic se neděje" ?

Však se přece nic nestalo
Jen je nás o jednoho míň
Na chvíli sněžit přestalo
A plní se smuteční síň

Bílá rakev, spousta květů a hořící svíce
Dneska, kamaráde, stojíme naposledy u tebe
Utichl život, co říci více
Když farář promluví, na srdci zazebe

Nad tvým tělem držíme poslední stráž
na poslední cestu se s tebou za chvíli vydáme
Život ti nevrátí náš srdceryvný pláč
ani věnce..tak už jen vzpomínáme :(
Autor Sorrow, 27.10.2006
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svítání zahalené
v závoji dobrých víl,
někomu snaží se sebrat
sny ze všech sil.
Proč?

V černém pak závoji
stojíme u hrobu
tiše schouleni.
Pro malou chvilku
vzal nám jiný naději.
Žít!

Mlha tlumí kroky, ne pláč ... (15.5.2006,6.59 h)

...rozumím ti ...

28.10.2006 00:19:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí