Černá je Bílou

Černá je Bílou

Anotace: Reakce na to, že vše je jinak...

Černá je bílou
přestože nechceš
bílá je černou
po zemi lezeš

chtěl jsi se hýbat
zalit v betonu
chtěl jsi dýchat
plíce v ketonu

chtěl jsi spát
zvon bil na poplach
chtěl jsi bdít
s únavou v patách

chtěl jsi jíst
jídlo se zkazilo
chtěl jsi pít
vody nezbylo

chtěl jsi darovat
nikdo nechtěl
chtěl jsi dostávat
nikdo neměl

chtěl jsi vidět
světlo pohaslo
chtěl jsi slyšet
už nebylo slov

chtěl jsi mluvit
nikdo neposlouchal
chtěl jsi křičet
jen vítr zafoukal

chtěl jsi uchopit
ruka ti upadla
chtěl jsi pochopit
mysl ti uvadla

chtěl jsi žít
nakažen morem
chtěl jsi zemřít
zdravých norem

chtěl jsi cítit
byl jsi vzduch
chtěl jsi snít
v hlavě kruh

chtěl jsi milovat
ano, chtěl jsi...
Autor Husky, 30.10.2006
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má to zajímavou myšlenku z toho zpracování by se dalo něco ještě vytlouct, ale je to opravdu i ták moc dobré:) pěkný den

31.10.2006 20:46:00 | Rozárenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí