Beznaděj

Beznaděj

Anotace: Depresivní báseň o tom, jak to vypadá, když už člověk neví jak dál.

V hluboké jámě ocitáš se
stěny hladké a kluzké
jak na porážce prase
bez života šance velké

temno ti zaplavuje svět
nač se pokoušet o záchranu
nevylezeš ni za mnoho let
tvá duše brzy půjde k pánu

hnije v tobě velká touha
jež nikdy se nenaplní
na duši visí černá šmouha
jež dává špatné znamení

nejsi tvůrcem svého osudu
nelze splnit rozkaz tvůj
sedíš smutně v starém sudu
nikdy už si život nemaluj.
Autor Husky, 31.10.2006
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí