Věnování všem, co tu už nejsou

Věnování všem, co tu už nejsou

Anotace: nemám co bych dodala..jen ze se to zrovna moc nerymuje ale je to muj pocit ...

Zapálila jsem svíčku,
a zavzpomínala na chviličku.
O něco více než kdy jindy,
když si vzpomenu na Tebe.

Snad je to tím zvláštním dnešním dnem,
kdy neženeme se každý za svým snem.
Kdy každá vzpomínka je s těmi,
kteří nemohou být s námi.

Jsou kdesi v pomyslném nebi,
a doufám, že nejsou sami.
Tak jako někteří tady na Zemi,
mezi svými čtyřmi stěnami.

Vím, že už je nespatřím nikdy více,
ale mám je uvnitř ve svém srdci.
Odkud nevymizí,
dokud nepůjdu za nimi.
Autor seherzada, 02.11.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a dojemné.

03.11.2006 07:33:00 | s.e.n

Chápu, ale podle mě to trochu postádá tu krásu poetiky. 40

02.11.2006 19:19:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí