Zvykám si

Zvykám si

Anotace: ... nemám ráda změny, ale zvykám si...

Že není nic tak jak bych chtěla,
že radost má mi někam uletěla,
jo, zvykám si.

Že pocity jak vlny že se tříští,
že musím čekat na vlak příští,
no, zvykám si.

Že mi něco stále chybí,
že mám smutné oči rybí,
fňuk, zvykám si.

Že nedostávám odpovědi,
že jiní toho více vědí,
Chjo, zvykám si.

Že se věci někdy mění,
že někdy prostě dobře není,
Uff, zvykám si.
Autor Popelka, 07.02.2005
Přečteno 987x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí