STRACH

STRACH

Anotace: ...

Těd posloucham oblíbení melodie,
ty je teď jen těžko uslyšíš.
Srdce ti totiž slabě bije,
kdy se ze spánku probudíš?

Když si vzpomenu na tebe,
cítím smrt blízko sebe.
Stojím na balkoně a vidím nebe,
u srdce mě z toho zebe.

Teď chci skočit,
ale někdo mě zastaví.
Záchranáři svá auta přistaví,
a já to chci ukončit.

Nemůžu skočit,
něco mi brání.
Nemůžu svůj život ukončit,
své sebelitování...
Autor JOLINAR4, 05.11.2006
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí