Slzy anděla

Slzy anděla

Anotace: Když vítr vane za okny a pohrává si s lístky spadlých ze stromů, zima je taková že se dere do každého rohu, když plameny v krbu tiše plápolají a je slyšet jen praskání dřeva, když venku vládne temná noc, pak jistě pochopíte tyto slova.

Chladná noc a temné nebe,
vítr šeptá co osud bere!

Vysoko nad vrcholy stromů,
pláče anděl a chce domů.
A slzy stékaj po tváři,
ke kamennému oltáři.
Na něm duše spočine,
až rozum zhyne v bažině.

Kde bystré oko sokolí,
kde lovec který neloví?
Kde vítr hledá konec světa,
je ukryta jedna věta!
Věta všeho počátku,
ze slov psaných pozpátku.
Osudu úsměvy, osudu rány,
v té větě tajemné všechny jsou psány.

A jedna noc se v druhou mění,
tebe čeká další snění!
Autor Cryoman, 06.11.2006
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

K tomu snad ani není co dodat...děkuji.

06.11.2006 09:39:00 | Kyle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí