Ty jako list v mé dlani

Ty jako list v mé dlani

Anotace: Pro někoho, koho jsem asi zranila i když by to bylo to poslední, co bych mu udělala...

Tiše jsi dopadl před můj práh,
vítr Tě táhl.
Sám a zrazen ležels,
kdybys mohl po klice bys sáhl.
Však jsi jen barevný a jemný list podzimu,
ležíš v dlani mé, nahý,
já vím, neuhájím svou nevinnu,
již zmařila jsem všechny své snahy.
Je mi líto, že jsem Ti nedala cos chtěl,
slza mi stekla po tváři,
svět se zmenšil na rozhraní nás dvou,
našich těl,
a Ty, jako drobný list, tento obraz dotváří.
Zklamala jsem Tě, tak mi to přijde,
snad už nebudeš jen listem v mé dlani,
tvá duše zas na svět vyjde,
ale můžeš si říct: Bojoval jsem za ni...

I když marně...
Autor Pincik, 06.11.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná a moc smutná básnička... Malinko mi to připomíná něco z mého života...

08.11.2006 16:49:00 | Santinan Black

Právě proto, že to vím...

06.11.2006 20:48:00 | Pincik

Nevím jestli děkovat nebo něco jiného .. jen ti snad mohu říci, že nemusíš mít pocit ublížení lístku .. čekal to a trochu s tím byl smířen, i když někde v koutu duše stejně doufal .. =´(

06.11.2006 19:39:00 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí