Touha po věčném životě

Touha po věčném životě

Anotace: sme dostali ve škole úkol napsat surrealistickou báseň, tak sem napsala toto...

Byl starý hrob
Nad nímž temný měsíc plul
Byl starý hrob
K němuž žádná duše nezbloudila
Byl starý hrob
Zničený časem a nenávistí
Byl starý hrob
Uprostřed krchova bez křížů
Byl starý hrob
Jehož majitel byl dívka
Jehož majitel byl zvláštní
Jehož majitel byl smrt
Jehož majitele neměl nikdo rád
Jehož majitel byl paranoidní
Jehož majitel byl upír
Jehož majitel byl mstivý netvor
Jehož majitel byl démon
Jehož majitel byl sebevražda
Jehož majitel byl vůně krve
Jehož majitel byl vendeta
Povězte mi kde je ten krásný hrob
Autor Romana666, 08.11.2006
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozhodně zajímavé;)--stojí za přečtení...;)
tvoje liz

08.11.2006 18:08:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí