Bez kamošů

Bez kamošů

Anotace: Mno nevim co dotat jen pište komentaře

Kamarádi jsme všichni byly,
jen osud zkouší naše síly.
Ale někteří z nás byly silou zlomeni a temnými silami do pekel jsou zvoleni.
Já už od života nečekám nic,
nemám nikoho rád to vám chci říct.
Poslední city odešly s člověkem kterého sem měl rad,
chtěl jsem ji trochu víc znát.
Ale osud krutý jest,
čepel smrti teď musím nést.
Čas plyne dál,
opouštěj mě všichni, co sem znal.
Jen díky mým nadávkám mě opouštěj,
ale pochopit můj život nezkousej.
Já nemám život jak vy plný lásky a radosti ,
můj je plný tmy a tajnosti.
Autor kikr, 10.11.2006
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí