Anděl zrady

Anděl zrady

Anotace: Když člověk ztrácí to nejcennější co má

Zjevil ses mi jako anděl
ve včerejším ránu,
kdo by čekal utrpení
a velikou zradu.

Ublížils mi,
pobodal jsi,
dušičku mou křehkou,
nevěřím už v žádná rána,
teď mám vůli pevnou.

Vždycky jsem Ti naletěla,
znovu a znova
a já vím, že nečekáš teď
tadleta má slova.

Už je konec.
Nevrátím to.
Srdce mé je kamenné.
Já už NECHCI další rány,
do duše mé znavené.
Autor Lucie Tee, 11.11.2006
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: démon zatracení
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to pěkné..

27.02.2009 09:07:00 | démon zatracení

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí