Neposbírám

Neposbírám

Anotace: opuštěn

Vzpomínám, jak jsme byli zamilovaní,
probouzím se do tmy, neutěšený, sám
nalhávám stromům, že pořád miluju,
jsem milován,
utíkám před světem, ničím nespoután,
obklíčen osudy jiných,
těžko se vyhýbám,
s každým dalším krokem
střípky tebe odhazuju,
ale už se nevrátím zpět,
neposbírám.
Autor Souný, 11.11.2006
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí