Timonická víla

Timonická víla

Anotace: No

Polyká slzy a prach.

Má tak velký strach.

Podlehla junonskému vábení

a teď pod tíhou zranění

se tiše choulí.

V temné a zvětralé jeskyni

potkala éterickou bohyni.

Spojily duše, těla.

Přesně tak jak to chtěla.

A pak se probudila bez šatů...
Autor Dark angel, 12.11.2006
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí