Hněvám se

Hněvám se

Anotace: co víc dodat!

Hněvám se na tebe a ty to víš,
každou noc kvůli tomu špatně spíš.
Hněvám se na tebe kvůli lžím,
co ještě si na mne vymyslíš.

Nenávidím tě za to jaký jsi,
za tvoje pitomý nesmysly.
Nenávidím tě za tvou drzou tvář,
za to, že předstíráš jak dobře mě znáš.

Pohřbít tě do hluboké černé jámy,
zhojilo by všechny moje rány.
Pohřbít tě, rozervat a spálit,
nepotřebuji to od nikoho schválit.

Vezmu tvé srdce ledové,
a vyměním ho za nové.
Vezmu tvou mysl omezenou,
hloupostí, strachem nakaženou.

Potřeboval bys pomoct s myšlením,
mozek znehodnotil se kvašením.
Potřeboval bys pomoct s mluvením,
jazyk zasekl se v přízemí.

Tak můj milý rychle prober se,
nebo nadechni se naposled!
Autor Roxan, 13.11.2006
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Báseň je pěkná,má myšlenku,která se zvolna odvíjí až k ultimátu.Někdy to situace vyžaduje.
Líbí se mi spíše rým střídavý,ale nevadí.

19.12.2006 14:56:00 | s.e.n

moc pěkný... fakt suprový..

06.12.2006 21:10:00 | cZechmade

No niekedy ich treba postrčiť i nastrašiť, potom sa snáď rozhýbu

13.11.2006 22:30:00 | vierka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí