Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: xxx

Vzpomínky a vzpomínání
když se člověk neubrání
občas ke své vlastní škodě
ocitá se v nepochodě

Co naděláš, co se změní?
Zbývá vzít si poučení
kdo to umí ať je rád
pomodlí se a jde spát

Vzpomínky jsou někdy můry
ze tmy k lampě dolétnou
ze snů mátohy a stvůry
černý hábit obléknou

jiné zas jak mořská voda
chuť hořkosti navrací
objeví se - bodá, bodá
nakonec se vytrácí

Tak ten, kdo byl jednou u dna
občas můry odhání -
ví, jak hluboká je studna
na dně s kapkou poznání
Autor koloušek, 13.11.2006
Přečteno 489x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...moudré ...
...:) ...

14.11.2006 07:21:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí