Dnešní svět

Dnešní svět

Anotace: prostě to je o 21.století

Jsem zmatený už nic nechápu,
Jsem divný už ani moc nechrápu.
Tenhle svět čim dál divnější,
Takovej zlej a víc temnější.

Do tohodle světa prosté já nepatřim,
Nějaký hrob si už asi brzo opatřim!
Myslim fakt vážně že se zabiju,
Než se z tohodle světa zebleju!

Mládež má ráda a baví jí nasilí,
Ničej tim našich předků usilí.
Tomluhle světu vládnou samí nemoce,
To protože děti radši hulej než aby jedli ovoce!

Z tohodle světa je mi fakt blbě,
Já tu končim umřu se ctí a hrdě!
Lidem asi nevadí jak to tu chodí,
Oni asi nevědí,že se vlastně peklem brodí.

Umírám je to pro mě asi lepší,
Doufám že po smrti bude vše hezčí...
Autor Kamen s.r.o., 14.11.2006
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí