BOLEST

BOLEST

Anotace: Podle skutečnosti. I když z toho asi nic nepochopíte...

Se svým osudem,
Předem určeným.
Utíkám před bludem,
Fantazií smyšleným.

Černé růže, černý samet.
Ach, ta barva nádherná.
Vesmír nekonečný, pln planet.
A mysl ? Nezkrotná...

V očích hněv má zas.
Rychle vzplanul,
Rychle zhas.
Jakoby tu vítr vanul.

Něco mi však udělal,
Vzal mi moje štěstí
Navždy mě poznamenal,
Řeznou ranou v zápěstí.

Udělala jsem to sama,
Ale on za to vinu nese.
Bude to jen mezi náma.
Však úlevu to nepřinese.

Ruce zjizvené mám,
Nikdo neví co dělám.
Proč sama zůstat nemohu ?
Proč nemohu k Bohu...
Autor -Wendy-, 14.11.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...každý má čas odměřen ...
...tak nechvátej :) ...
...ale dobře napsaný ...

15.11.2006 07:20:00 | WhiteSkull

Život je někdy až moc hezký .. užívej si života a zkus být šťastná, jsi ještě mladá a mnoho máš před sebou =o)

14.11.2006 19:41:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí