Navždy tě opouštím

Navždy tě opouštím

Anotace: Báseň Psaná v těžkém období a je o mých pocitech. To co tam je pravda až na to že tu ještě strašim

Sbírka: Tam kde vše začíná i vše končí

Navždy tě opouštím

01
Je noc plná tmy a čas nadešel
Slzy padaj jako hvězdy z nebe
sukno černé následuje kroky mé
Pár slov na konec a navždy sbohem

02
Už odcházím můj čas nadešel
už není co najít vše jsem ztratil
Můj konec cesty je v dáli za zenitem
já odcházím se sluncem v zádech

03
Tvá pýcha mě stála život
ta láska se stala osudovou
já pluji po cestě osudu dál a dál
posíláš mou duši na dlouhou cestu bolesti
oheň z pochodně který vzplanul

04
K nebi odcházím s pocitem viny
nestihl jsem spravit co jsem mohl
zavři oči své, já odcházím, ale mé srdce bude stále s tebou neplač
jednou se zas sejdem, ale v bílém
Autor The Crow, 18.11.2006
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D ... moc dobrééé...

24.11.2006 20:35:00 | Doriana Marková

Celkem pěkné, jen jsou tam drobné chyby (jeden překlep a jedno s namísto z)

18.11.2006 11:54:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí