... :-(

... :-(

Anotace: Smutnění

Jak zlehka na tebe usedá
a přitom je tak přetěžká.
Letní motýl usedá na kopretinu
a ty hledáš na sobě vinu.
Upadáš v zapomnění,
nestaráš se o rozednění.
Jsi nic.
Bezvýznamná tečka ve vesmíru,
která hledá černou díru.
Vše utichá v zapomnění,
list padá ze stromu při smutnění.
Pláče strom, pláče nebe a to jen pro tebe.
Mýlil jsi se...
Byl tu někdo, kdo o tebe stál
a chtěl otevřít sál.
Sál plný stromů, květů, lidských
cností i neřestí,
které si při ledovém větru zoztříští.
Autor crazy-market, 19.11.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji moc si vážim vašich názorů:o)

20.11.2006 17:17:00 | crazy-market

Tvá báseň je plná citů.Mám ráda když mě báseň osloví a tobě se to podařilo umíš to podat.Jestli to druzí neumí okomentovat to nevdí nejsou tak citlivý.

19.11.2006 23:00:00 |

Těším se, čím dalším se ukážeš. Zatím moc dobré.

19.11.2006 18:15:00 | černočerný

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí