Cesta do nebe

Cesta do nebe

Anotace: umřela mi babička,je to sice už 2 měsíce,ale teď teprv se mi povedlo napsat tyhle verše.....

Cesta do nebe,
je otevřena pro tebe.
Odcházíš nám,sama,
jsi již starší šedivá dáma.
Snad tě nic již nebolí,
snad se tvá duše zahojí.
Pozůstalí plakají,
andělé tě k sobě lákají.
Pomalu odcházíš,odcházíš do nebe,
je tam připravena oslava,jen pro tebe.
Růže na hrob,věnec,,Vzpomínáme“,
milá baby,v srdci tě navždy máme.
Škoda že muselo se to stát,
vím,že nechtěla jsi se na cestu dát.
Ale určitě je ti lépe,
na tom nebeském světě.
U náhrobního kamene,hoří ti svíčka,
slzy navlhčily má víčka.
Máš na kameni zlatý kříž,
hřbitov obklopuje černá mříž.
Pár stromů a květiny,
nejsi zde sama,tvůj hrob není jediný.
Doufám,že jsi si v nebi našla přátele,
uvidíme se opět,až bude neděle.
Jistě se ti tam líbí,
budu tu každý týden,to ti slíbím.
Autor Dindane, 22.11.2006
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí