Tak podívej do jejích očí

Tak podívej do jejích očí

Anotace: ...

Uvidíš tam smutek
Uvidíš slzy
Spatříš vše co tebe i ji mrzí
Uvidíš její svět či noty písně srdce
Uvidíš také šedé oči jako nebe
A v nich spatříš ji i sebe
Autor Petty, 26.11.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vůbec není špatná.

26.11.2006 12:36:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí