Pojď dál

Pojď dál

Anotace: pro kamarádku, kterou někdo opravdu zklamal......

kamarádko, seber se a pojď dál,
vím, že sis prožila velký klam..,
věřila si v lásku, věřila si v něj,
ale on, asi není nej..
věřila jsi v jiný, ale ne v sebe,
všechno teď vidíš strašně bledě..
na zemi jsou i hezké věci, tak je dělej a pojď dál,
Nevíš s kým? se mnou přeci..
spolu to zvládneme, já nenechám tě v tom,
jen kamarádko moje, musí nastat zlom.
Musíš na něj zapomenout, musíš dál jít,
a hlavně přestaň už snít!!
Usměj se už trošku, bude hůř,
tak pojď dál a už se trošku vzmuž..
musíš teď bojovat, tak jak jsem bojovala já,
spolu přemůžeme všechna ta zla..
tak už přestaň si ubližovat, přestaň se trápit,
nenech svoje srdíčko platit..
on za to nestojí, sama to víš,
tak už pojď ke mně, pojď ke mně blíž..
Nevidím ráda, jak si ubližuješ, jak se trápíš,
to, to doufám, pochopíš..!
a co zůstane vždycky s námi,
přece kamarádství mezi námi!
a neboj, šťastnou lásku taky poznáš,
sama zvaž komu jí dáš!!
já vím, že přijde, tomu věř,
jen si toho dotyčnýho radši dvakrát změř..
jinak bys měla vědět,, že ráda tě mám,
že moc ráda, ráda tě znám!!
a víš kolik je to let?
10 a to už nikdo nevrátí zpět..
tak vzpamatuj se, pojď se mnou dál,
seš supr holka, kterou ráda znám!!
radši bych však byla, kdyby to trápení zašlo
a kousek štěstí, aby se našlo!!
Autor Woski, 26.11.2006
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí