Moje druhé Já

Moje druhé Já

Anotace: Je to vlastně to co cítím.Jako můj život schrnutý do jedný básničky.

Moje druhé Já je však jiné,
není usměvavé ale ani pyšné.
Jsem ráda sama,
protože se ve mně dusí zloba.
Mám v sobě žal i hněv,
říkám si:,,Nerozbrečím se dnes?''
Ano,už zase pláču,
proč já z mostu neskáču?
Ta myšlenka mi pořád do hlavy jde,
a už nikdy neodejde.
Někdo si řekne,že život jde dál,
ale můj život si se mnou jen hrál.
Tak to je,bude a bylo,
kéž by se moje přání splnilo.
Autor smaragd1, 27.11.2006
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí