Mám ji rád?

Mám ji rád?

Anotace: Poznáš se v té básni?Pak jsi tou o které je napsaná...

Bloudím.
Vzdávám se.
Miluji.
Hledám.
Zoufám si...

Vyjde slunce?Vyšlo?
Bude noc?Zastaví se čas?Nezastavil se už?
Proč pláču pro člověka kterého neznám.Neznám?

Není to láska!Není?
Říkala že ne....
I slunce to říkalo.
I samo peklo.

Nevěř jim!

Na břehu stojí vrba a čeká
čeká na vítr
fouká
větve se dotýkají
laskají zemi
tu co mi dává stát
tu co mě zachránila
tu co mi dává naději
tu co mi dává útěchu
tu ve které najdu klid
Ale najdu ho?Přijme mě země,abych mohl klidně spát?

Mám zemi rád...
Autor Uldor, 29.11.2006
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí