Smutná

Smutná

Anotace: /ne/Valentínska báseň

Smútok trhá moju dušu
strácam všetko
čo je mi drahé
Platím svoj diel
za túžbu žiť
za túžbu milovať
za túžbu nájsť miesto
v tvojom bytí
Už sa ťa nemožem dotknúť
už nie si svetom
ktorý túžil rozkvitnúť
v mojom objatí
Bolí to
tak strašne to bez teba bolí
Chcela by som uveriť
že bude krásne
milovať sa s niekým iným
Chcela by som uveriť
že láska prichádza k ľuďom dvakrát
Autor Snake woman, 14.02.2005
Přečteno 700x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí