Deprese

Deprese

Anotace: Dle názvu asi každý ví, co to je.

DEPRESE

Mít depresi vypadá asi tak,
jako by ti někdo blízký zemřel.
Nedáváš si pozor na zobák,
nesejde ti na tom, tak jsi uzřel.

Slzy pomalu nechtějí téct
a vztek v tobě na vše vře.
Blbostí se necháš vést,
a v krajní mezi zanecháš vše.
Autor jehlaspichlas, 30.11.2006
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí