Jak zemřeli andělé

Jak zemřeli andělé

Anotace: ...a ten oheň hoří dál

Pohleď na něj, anděli,
nabízím ti světlo věčné,
bude se ti jednou hodit
až zjistíš, že jsi na konečné.

Neboj se, anděli,
vezmi ho do dlaní,
času tak mělo,
tvůj život uhání...

Tak už neplač, anděli,
slzy ty ho neuhasí,
umřeš brzy nepoznaje
jaké že jsou světa krásy

Nabízím ti, anděli,
oheň, co byl dřív mou duší,
zbytečná je jako kolej,
když vlaky se náhle zruší.

Bude hořet, anděli,
bude hořet jenom krátce,
potom zemře tiše se mnou
nechci umřít zrovna v hádce.

Podávám ti anděli,
oheň, co mě chladí,
udělal už ze mně kámen
ta duše mi vadí.

Přijal anděl moji duši
prý na krátký čas.
Ta samota ho upálila
takhle končí anděl v nás...
Autor Solitary Angel, 30.11.2006
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Anděl v nás už být nemusí, vždy se najde nějaká náplň duše, ale ne vždy dobrá.Verše krásný, nic víc, nic míň.

22.03.2007 13:50:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí