duše

duše

Anotace: Co se nedá stihnout... (Řekla bych, že to ujde :))

Do detailů barev vplouvá,
odvrací se v závrati,
v očích nesplněná touha,
již brzy se vytratí.

Objímá svou prázdnou duši,
zasáhl ji černý šíp,
v odrazu své tváře tuší,
nebude již dlouho žít.

Oblaka sazí a prachu,
pod nimi jen horká zem,
polapen v náruči strachu,
v krvi topen, když končí den.
Autor coffeemaker, 30.11.2006
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí