bar ve tmě

bar ve tmě

Anotace: je to o slepé dívce...

BAR VE TMĚ

Ze tmy do tmy zas,
Lidé bez tváří, věci bez tvarů,
Svět prázdný, jenom něčí hlas,
Chuť zalízt si někam do baru.

Na stoličce si lousknout prsty,
Neviditelný číšník je tu hned,
Svou objednávkou jsem si jistý,
Horké mléko a med.

Číšník se nediví,
Vždyť už mě zná,
Zná mě, ne lidi,
Ten chlapík v hlavě má.

Na stole určité velikosti, tvaru a barvy,
Možná plápolá svíce knot,
Pro mě, ale význam žádný,
Jedině měla by ostrý hrot.

Už to bude doba,
Co tu sedávám,
Možná slovo „žít“ měla bych znovu pochopit,
Velký význam však tomu nedávám.

Že je tu takové ticho se nedivím,
Nejsem tu porota,
Jsem jiná, já totiž nevidím…

Ani ten neonový nápis na tomhle baru TEMNOTA.
Autor darkDemons, 02.12.2006
Přečteno 501x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné...smyslné a hluboké:-)

07.03.2007 15:41:00 | Dixie Bechert

je to mysleno obrazne....je to vsechno o pocitu...

03.12.2006 11:43:00 | darkDemons

često, hodně v poho věc , jen by mě zajímalo jak si na ni přišel??? snad někoho znáš kdo je slepý,nebo si to myslel obrazně což si myslím že ne,takže ted nevím jestli mi to páli nebo ne :)

02.12.2006 20:11:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí